Første Starbucks frappe'n fra Trondheim


På fredagen etter skolen dro jeg og venner på den nyåpnede starbucks'en som ligger rett ved skolen vår! Jeg var så gira på å endelig få en frappe derfra igjen. Den var så god, as always.

Etter vi hadde gått i byen i en god stund dro jeg og mange venner og kompiser på hybelen til Mona å hadde en koselig kveld/natt med snacks, høy musikk, dansing osv. Alt i alt var det en veldig morsom og vellykket dag :)

Har dere gjort noe spesielt denne uken? :D

Jeg har spilt inn både en "Innkjøp fra London"-video og en "hårvideo" så nå mangler de å bli redigert også er de klare får å bli lagt ut.

Herlig uke


Hei dere! 

Har hatt en utrolig herlig uke og helg! Jeg har vært med venner hver dag og vi har hatt grillfest nesten hver dag siden det har vært så fint vær ute! Det er så koselig å være med kompiser og venninner og grille, kjøre Golfbil (siden vi eier en golfbane), å ligge på tepper å sole oss og ligge å snakke, le og bare ha det artig ute i sommerværet. Siden jeg ikke har blogget på LENGE regnes egentlig dette innlegget for flere uker tilbake siden vi har hatt så mange grillfester, haha! Men her er ihvertfall noen få bilder fra noen av grillfestene.

 
Hva har dere gjort i uka her?

                                                    klem sigrid 

Les mer i arkivet » Juni 2014 » Oktober 2013 » September 2013


Hey! Jeg heter Sigrid, er 17 år og kommer fra selveste Trondheim. Jeg blogger som oftest om mote, trender, Outfits og egentlig om hverdagen min. Jeg håper du kommer til å like bloggen min!

For kontakt:
epostadressen dinhits